Wiki YO3ITI

De la YO3ITI
Versiunea din 11 decembrie 2023 01:42, autor: Yo3iti (discuție | contribuții) (→‎De citit)
(dif) ← Versiunea anterioară | Versiunea curentă (dif) | Versiunea următoare → (dif)
Sari la navigare Sari la căutare
FT-60
Cat

(English). În acest wiki sunt cam toate proiectele mele electronice care au, în același timp, mai mult sau mai puțină legătură și cu radioamatorismul. Mai multe detalii despre activitatea de radioamator pe qrz.com. Totuși nu sunt un radioamator foarte activ, sunt interesat de construcții radio, de testare, simulare și modelare matematică. În mod special, modelarea și simularea cu Matlab. Proiectele au fost realizate de prin 2011 și până în prezent. Pentru lista lor, dați click pe acest link sau accesați meniul "Proiecte" din marginea din stânga.

De asemenea, am o secțiune dedicată programării. Din păcate nu am timpul liber necesar să o actualizez mai frecvent, dar sper să ajung să ofer măcar câteva informații de interes general. Alte informații pot fi găsite și pe aceste site-uri:

Recent am adăugat o secțiune dedicată tipăririi 3D și am actualizat tabelul din pagina proiectelor adăugând și proiectele realizate la imprimanta 3D precum și legăturile dintre 3D și electronice.


Proiecte de viitor

Aici este o listă cu diverse idei de proiecte. Toate proiectele la care am lucrat, mai mult sau mai puțin, au pagină dedicată, Proiecte.

Puti

De explorat

Proiecte experimentale

Lista completă cu sugestii de proiecte experimentale, pornind de la unele componente interesante. Un pic criptic titlul, știu, dar secțiunea asta e pentru mine, un aide-mémoire...

De citit

Cursuri finalizate

Coursera

Cursuri planificate

Coursera