Radiator (heatsink) & Fusion 360

Creating a heatsink in Fusion 360 from a real-life object. Part of my power supply project.
––––-
Cum am creat un radiator în Autodesk Fusion 360 pornind de la un obiect real. Face parte dintr-un proiect al meu mai vechi, o sursă de alimentare liniară de 13.4V/ 40 A.

Kicad & Autodesk Fusion 360

How to export ecad files in KiCad and import them in Autodesk Fusion 360 to create nice electromechanical assemblies. Captions in english.
–––
Cum se exportă din KiCad în format 3D și se importă în Autodesk Fusion 360 pentru a crea ansamble electromecanice.

Short Assembly test in Fusion 360: RoLink + Raspberry

A very short clip with assembly test in Autodesk Fusion360: Raspberry Pi and a hat I designed for mobile radio. This type of simulation is extremely useful to pin point issues in mechanical design and assemblies (see at 0:35), that can be avoided early in the manufacturing process. I will create a more detailed tutorial on the same in a future video.

Un film foarte scurt despre asamblarea în Autodesk Fusion360: Raspberry Pi și un modul mobil RoLink. Acest gen de simulări sunt foarte utile pentru a identifica problemele din ansamblările electromecanice (vezi 0:35), care pot fi îndepărtate devreme în procesul de proiectare și fabricație. O să fac un tutorial mai lung și mai detaliat într-un viitor apropiat.